Over ons

Wie zijn wij?

Contact4You is een jong bedrijf. Ons team bestaat uit professionals die in verschillende sectoren actief zijn en zijn geweest in het verleden. Ons viel allemaal hetzelfde op: Nog lang niet iedereen voelt zich in Nederland op het gemak in de digitale wereld en veel voordelen en mogelijkheden die deze wereld biedt zijn voor veel mensen nog niet toegankelijk.

Een observatie waar iets mee gedaan moet worden, zo vinden wij. Steeds meer particulieren, instanties, overheden, bedrijven, gemeenten en verenigingen zijn digitaal actief. Digitale activiteit kan een enorme toegevoegde waarde hebben voor iedereen in Nederland. Niet deelnemen is haast geen optie meer. Daarom moet iedereen in staat worden gesteld hier gebruik van te maken, ook diegene die nog niet helemaal thuis zijn in de digitale wereld.

Wat doen wij?

Om de drempel voor het toetreden tot de digitale wereld voor iedereen te verlagen zijn we een nieuw serviceconcept gestart. Wij zijn ervan overtuigd dat dit eerste door ons ontwikkelde service concept (wij hopen dat er snel meer volgen) het voor iedereen mogelijk maakt digitaal actief te zijn, waardoor iedereen kan genieten van de mogelijkheden die dit biedt.

Ons eerste service concept “Laptop met service ”is gebaseerd op een speciaal ontwikkelde laptop van onze partner Ordissimo (reeds meer dan 100.000 installaties in Europa). Wij bieden een complete gebruikers service. Het is niet alleen de laptop per se waar wij in geloven, wij geloven in de service om de laptop heen. Met deze service ervaart u ongestoorde en zekere toegang tot contact met familie, vrienden, instanties, bedrijven en verenigingen. Kortom: toegang tot alle dierbaren en andere contacten die u belangrijk vindt.

Wij geloven sterk in het serviceconcept dat we het afgelopen jaar hebben ontwikkeld. Dit komt mede door het feit dat onze medewerkers in allerlei verschillende sectoren werkzaam en actief zijn geweest en allemaal een gedeelde observatie deden binnen hun sector. We zien echter dat de digitale ontwikkelingen in een razend tempo gaan. We zijn daarom volop bezig met het ontwerpen van nieuwe concepten die inspelen op deze ontwikkelingen. De technologische ontwikkelingen laten we daarom graag aan anderen over. Dat geeft ons de tijd om onze serviceconcepten, en daarmee uw gebruiksgemak in de digitale wereld, op deze technologie aan te passen en toegankelijk te maken.

Uiteraard staan we hierbij altijd open voor uw ervaringen en ideeën. Met uw inbreng kunnen wij ons serviceconcept nog beter maken. Neem daarom gerust contact op via onze “contactpagina!”

Als jong bedrijf geloven wij dat we kunnen bijdragen aan het mede oplossen van belangrijke maatschappelijke thema’s zoals – eenzaamheid- mobiliteit- zelfredzaamheid en veiligheid.

Daar gaan wij makkelijk bruikbare en voor eenieder toegankelijke services voor ontwikkelen en in de markt zetten.

Wij doen dat vanuit de nieuwe gedachte over gezondheid van Machteld Huber:

Gezondheid ‘als het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’ zo luidt de nieuwe omschrijving. Volgens Huber wordt hierin veel meer de potentie benadrukt om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. ( Machteld Huber ea)

Onze Partners