Training & Cursus aan huis

Er zijn extra, betaalde, diensten die niet binnen het Laptop-met-service abonnement vallen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de werking van uw computer waar u aan de telefoon niet uit komt? Of zijn er functies die u altijd al heeft willen gebruiken maar nooit uitleg bij gehad? Met de extra computerles aan huis helpen de studenten van onze partner Student aan Huis u thuis, in uw eigen woonkamer, met het ontwikkelen van nieuwe computervaardigheden.

Hoe werkt computertraining aan huis?

Via onze helpdesk maakt u gemakkelijk een afspraak met een student. De student komt graag bij u thuis om u uitleg en tips te geven. Al uw vragen kunnen beantwoord worden. Dit doen ze uiteraard volledig in uw tempo.

Tijdens de computertraining kunt u onder andere geholpen worden met:

  • Applicaties installeren
  • Opschonen van uw computer
  • Back-up maken van uw computer
  • Email problemen oplossen
  • Documenten aanpassen en printen
  • WiFi problemen oplossen

Staat uw probleem niet in het hiernaast genoemde lijstje? Bel met onze helpdesk. De kans is groot dat u ook met andere vragen goed geholpen kunt worden!

Vraag naar de mogelijkheden:

085-18 50 456

Tarief

Extra trainingen en cursussen aan huis vallen niet in het Laptop-met-service pakket. Met uw automatische lidmaatschap bij Studentaanhuis kunt u hier wel gebruik van maken. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Voor de tarieven van deze diensten verwijzen wij u graag door naar onze partner Studentaanhuis. Klik voor tarieven informatie hier.