Levering & Installatie

Een serviceabonnement sluit u eenvoudig af via onze website. Wanneer u dit heeft gedaan, krijgt u binnen 2 dagen de laptop bij u thuis afgeleverd. We bespreken met u wanneer de levering goed uitkomt. Vervolgens moet de laptop aangesloten en geïnstalleerd worden. Dat komen wij voor u doen! Onze partner Studentaanhuis zal contact met u opnemen om een geschikt moment hiervoor met u te bespreken. Uw laptop zal worden geïnstalleerd en u zult op weg geholpen worden wanneer de eerste laptop specifieke vaardigheden u bijgebracht worden.

Wat komen we doen?

Computer aansluiten

U wordt geholpen met het uitpakken en het opstellen van uw laptop. Een laptop kan overal mee naartoe genomen worden. Toch is het fijn een eerste vaste werkplek te creëren. Wij zorgen ervoor dat de snoeren juist worden aangesloten en leggen uit waar elk snoer voor dient.

Software en besturing installeren

De geleverde laptop kan meteen in gebruik genomen worden. De meeste programma’s die u zult willen gebruiken staan al op de computer. Verder helpen wij u een selectie te maken van verdere beschikbare internetdiensten en zorgen ervoor dat deze ook direct en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Traning in gebruik

We lopen samen met U door de basis programma’s op de laptop heen. Zo kunnen we ingaan op uw vragen en wensen. Door deze training ter plaatse, bent U direct in staat om uw laptop te gebruiken en te genieten van alle mogelijkheden.

Nodige hardware installeren

We maken uw computerinstallatie compleet door de benodigde hardware te installeren. Dit zijn bijvoorbeeld een muis, printer of externe harddisk. De instellingen zullen precies naar uw wensen worden aangepast.

Wat hebben we nodig voor de installatie?

  • Uw aanwezigheid op afgesproken datum en tijd
  • Een goed functionerend Wi-Fi netwerk
  • Een kop koffie of thee

Tijdens het installatie bezoek worden uitsluitend installaties gedaan die direct van toepassing zijn op de geleverde laptop. We zetten daarom geen bestanden over van andere computers of harde schijven. Ook het instellen/repareren van bijvoorbeeld uw Wi-Fi netwerk is geen onderdeel van het installatie bezoek. De student die langs komt kan u hier uiteraard wel bij helpen, maar hier zullen extra kosten aan verbonden zijn. Dit zal vooraf altijd gemeld worden mocht u gebruik willen maken van deze diensten.