Wat houdt Onze service in?

Laptop-met-service biedt een service aan die het voor iedereen mogelijk maakt gemakkelijk en zonder zorgen actief te zijn in de digitale wereld. Op deze manier kunt u genieten van alle voordelen die de digitale wereld te bieden heeft en blijft u gemakkelijk in contact met familie en vrienden. Ons servicepakket is eenvoudig af te sluiten. U bent binnen no-time opgestart!

Simpel genieten van contact, zonder zorgen.

Gebruik, levering en installatie laptop

Bij afsluiting van een service abonnement leveren wij u een speciaal ontworpen Ordissimo laptop. U kunt er voor kiezen of u de laptop in bruikleen afneemt of dat u deze vooraf koopt. De laptop staat bekend om haar eenvoud en is daarom gemakkelijk door iedereen te gebruiken. Een laptop zonder poespas. Levering van de laptop bij u thuis gebeurd wanneer het u uitkomt. Onze partner Studentaanhuis zal de laptop bij u komen installeren, u wegwijs maken en trainen op de belangrijkste diensten. Hierdoor voelt u zich direct op uw gemak achter uw pc!

Helpdesk

Dankzij onze samenwerking met Studentaanhuis beschikt u over professionele en permanent aanwezige hulp via onze helpdesk. Het serviceteam helpt u graag uw problemen op te lossen.

Beveiliging

Om veilig op uw computer te kunnen werken is het belangrijk dat er een goede beveiliging op uw computer aanwezig is. Wij zullen de beveiliging van uw laptop onder onze hoede nemen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van alle voordelen die het gebruik van een laptop met zich mee brengt.

Training en hulp aan huis

Bij problemen met uw computer die niet telefonisch op te lossen zijn is het mogelijk hulp aan huis te krijgen. Daarnaast kunt u speciale trainingen bij u thuis krijgen om nog meer uit uw computer te halen.
  • Laptop levering thuis

  • Installatie + wegwijs maken

  • Training aan huis

  • Beveiliging op afstand

  • Laptop in bruikleen òf gunstige koop

  • Helpdesk op afstand