De eenvoudige laptop

OntdekOrdissimo

Internet

Op het internet heeft u toegang tot alles waar u behoefte aan heeft. Binnen enkele klikken en zoekopdrachten kunt u beschikken over reisinformatie, het weerbericht, administratieve documenten of u kunt aankopen doen in verschillende webshops. De intuïtieve zoekmachine van Ordissimo vereenvoudigt het internet en het gebruik ervan. Vind in een ogenblik alle informatie die u nodig heeft!

Eenvoudig schrijven

U hoeft geen expert te zijn in tekstverwerking om uw brieven, gedichten, verhalen of formele documenten te kunnen schrijven. Met Ordissimo beschikt u over een toegankelijk programma, wat uw niveau ook is. En u maakt ook geen schrijffouten meer, dankzij de spellingschecker!

Communiceren met webcam

Dankzij de ingebouwde webcam kunt u makkelijk videogesprekken hebben met kinderen, kleinkinderen of kennissen. Ook kan er vergaderd worden alsof uw collega bij u in de kamer zit.

Beheer uw documenten

Importeer foto’s naar uw Ordissimo laptop in een oogopslag! Nadien kunt u ze sorteren, bewerken of delen. U kunt ook al uw favoriete muziek en gescande of getypte documenten opslaan. Handig om al uw documenten te beveiligen!

Bekijk uw emails

Gebruik email om in contact te blijven met vrienden en familie. Berichten ontvangen en verzenden is met het Ordissimo email programma erg gemakkelijk. Voeg foto’s, video’s en andere bestanden aan uw emails toe om nog leukere berichten te verzenden. Het mail programma werkt goed samen met Gmail, Outlook, Yahoo en andere populaire email providers.

Video

Kijk al uw favoriete films direct op uw laptop. Ordissimo ondersteund alle video formaten.

Spellen

Er staat een groot aanbod aan spelletjes op de laptop. Spellen om mee te ontspannen en spellen om van te leren!

Muziek

Luister en beheer uw eigen muziek, of luister naar internetradio.

Rekenen

Maak budgetten, beheer uw rekeningen en maak tabellen. In vele opzichten nuttig.